06 27 07 05 07      info@denelzenhof.nl       fb

Wat we doen

Tuinontwerp

De tuinen die we maken, komen niet zomaar uit de lucht vallen. Ze zijn resultaat van vakkundigheid en keihard werken. Een tuin begint met een professioneel ontwerp.

In samenwerking met onze vaste tuinontwerper brengen we een passend advies uit; een compleet plan wat de basis vormt van uw tuin, geheel afgestemd op uw wensen. Samen met de klant weten we de juiste balans te vinden. De balans tussen vormgeving, compositie, kleurstelling, materialen en duurzaamheid in combinatie met een goede dosis creativiteit. Met als resultaat? Een verrassend ontwerp.

Realisatie

Tijdens een afspraak bij u thuis brengen wij uw wensen in kaart.
Hierbij streven we constant naar transparantie. Zowel qua kosten, als qua planning en de werkzaamheden die we verrichten. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Want dat vinden we wel zo belangrijk.

Na overeenstemming kan de aanleg van uw tuin dan eindelijk beginnen. En bereid u maar voor; we werken met een enthousiasme waarvan u versteld zult staan.
Want niets is mooier dan een ontwerp werkelijkheid maken.
Met inzet van een uitgebreid machine park verzorgen wij een tuin die tot in de puntjes wordt opgeleverd. En tevreden zijn we pas als u dat ook bent!

Tuincoaching

U heeft een tuin, maar er mist iets, en u weet niet wat. Herkenbaar? Een kleine verandering maakt soms een groot verschil. Tuincoaching is een manier om samen met ons uw tuin aan te leggen of te herinrichten. Om kosten te besparen of omdat u graag zelf in de tuin bezig bent, want dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander. We kunnen u adviseren op allerlei gebieden en helpen u graag op weg. En het is aan u hoever u hierin wilt gaan. Want door bepaalde handelingen zelf te verrichten, zoals het vooraf omspitten van uw tuin, het klaarzetten van spullen of het wieden van onkruid, gaan onze urenposten omlaag en is een mooie besparing al snel gerealiseerd.

Onderhoud

Elke plant groeit anders en heeft een eigen wil. Wanneer moet u snoeien en welke verzorging hebben bepaalde planten nodig?

We kunnen ons voorstellen dat u hierin graag geadviseerd wordt. Want goed onderhoud verlengt de levensduur van uw tuin. Het onderhouden kan een leuke hobby zijn, maar het vergt tijd en specifieke kennis.

Daarom kunt u er ook voor kiezen om het gehele onderhoud uit te besteden. Inderdaad, aan ons. Want wij zorgen er graag voor dat uw tuin in optimale conditie blijft.
Om de kwaliteit van uw tuin te waarborgen, komen we twee keer per jaar langs. Daarbij geven wij advies op allerlei gebieden die eraan bijdragen

Laat u goed inlichten voordat u aan uw tuin begint

Ga gerust vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij nemen uw wensen dan graag met u door

logo

Hoveniersbedrijf D'n Elzenhof

Pastoor Maessenstraat 7n
6321 BV Wijlre
Nederland

Mobiel: 06 - 27 07 05 07
E-mail: info@denelzenhof.nl