06 27 07 05 07      info@denelzenhof.nl       fb

Overzicht

Projecten

  • Filters
Brandevoort_20
Categorie: Tuinaanleg

Deze tuin ligt tegen het buitengebied van Brandevoort. Dit project is geheel voorzien van ondergrondse beregening en een verlichtingsplan. De keuze van de bestrating is passend bij het huis, grote tegels in combinatie met gebakken klinkers. Deze tuin is zeer bloemrijk en voorzien van fruitbomen.

IP140903LH200 (1)
Categorie: Tuinaanleg
Deze tuin ligt in een bosrijke omgeving en is opgebouwd uit organische vormen. Door het gebruik van cortenstaal hebben we veel hoogteverschillen kunnen creëren. Dit project is geheel voorzien van ondergrondse beregening en een verlichtingsplan.
eindhoven3
Categorie: Tuinaanleg
In dit project is er veel gewerkt met alungu buitenparket. Alle duurzame houtproducten zijn op elkaar afgestemd, in deze tuin is ook een jacuzzi geplaatst. Door het gebruik van kunstgras is het een onderhoudsvriendelijke tuin geworden om lekker in te relaxen.
helmond9
Categorie: Tuinaanleg
Deze patiotuin is omgeven door veel groen. De wens van de klant was om binnen met buiten samen te voegen. Een functionele maar toch groengrijze tuin is hier gerealiseerd.
Nederweert11
Categorie: Tuinaanleg
Deze kleine binnentuin heeft veel verschillende elementen. De houten overkapping is geheel op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Hierin is een zitgedeelte en een opberggedeelte in gecreëerd. Bovendien is hier gebruik gemaakt van een lineaire bestrating met een zitmuur.
nuenen9
Categorie: Tuinaanleg
Bij deze kleine binnentuin is er gebruik gemaakt van een mooie combinatie van verschillende materialen. Een van de wensen was om een gezellige, knusse achtertuin te creëren met veel bloemen.
Stiphout5
Categorie: Tuinaanleg
Bij deze tuin is het element water de hoofdzaak. Een uitdrukkelijke wens was om de gehele ruimte te gebruiken, om te genieten maar ook om te beleven. Het huis maar ook de tuin kent verschillende hoogte niveaus. Vanuit de huiskamer kijk je hierdoor prachtig over de vijver. Van de voortuin is een mooie rotstuin gerealiseerd.
thumb_P1060015_1024
Categorie: Tuinaanleg

Deze tuin ligt in in Eindhoven bij Strijp R, tegenover de wereldberoemde meubelmaker Piet Hein Eek. Dit project is een moderne kleine tuin, waarbij 2 geschakelde ruimtes 1 geheel zijn geworden. Gebakken moderne klinkers in combinatie met wildverband van tegels die opnieuw zijn gebruikt. De tuin is kindvriendelijk aangelegd met hout elementen en gegalvaniseerd staal.

Laat u goed inlichten voordat u aan uw tuin begint

Ga gerust vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij nemen uw wensen dan graag met u door

logo

Hoveniersbedrijf D'n Elzenhof

Pastoor Maessenstraat 7n
6321 BV Wijlre
Nederland

Mobiel: 06 - 27 07 05 07
E-mail: info@denelzenhof.nl